Nieuwbad Concept

De werkwijze van Nieuwbad in 8 stappen.

Uw dromen waarmaken met respect voor uw persoonlijke stijl en budget.

Een volledig vernieuwde badkamer in een 10-tal werkdagen

Hierbij verzorgen wij alle facetten van uw badkamer in de ruimste zin. Wij voeren alle werken van A tot Z uit met ervaren vakmensen, waarbij de uitvoering nauwgezet wordt gepland en opgevolgd. Wij leveren maatwerk, en dit met passie voor het vak en tegen een correcte prijs. U mag rekenen op een uitstekende service en coördinatie met één aanspreekpunt, kortom : NIEUWBAD = UW TOTAALPARTNER ! 

Geen verplaatsing naar een winkel en geen raming waar u zich met een voorschot reeds aan moet binden!

Wij komen ter plaatse uw offerte op maat opmaken!

Stap 1

Afspraak

We maken een afspraak bij u ter plaatse om de situatie te bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kunnen wij dan ook alle mogelijke verrassingen vermijden. Het is immers totaal onlogisch dat U moet beslissen op basis van een prijsraming die gebaseerd is op een schets en enkele foto’s, zonder dat men de badkamer en technische situatie ter plaatste heeft gezien. U hoeft zich niet te verplaatsen!

Stap 2

Offerte

2 weken later ontvangt u van ons een voorlopige offerte. Een definitieve keuze van toestellen en tegels is er nog niet gemaakt. In de offerte voorzien we gemiddelde prijzen van toestellen, wandtegels en vloertegels. Zo hebt u al een concreet idee van het budget. Deze offerte is totaal vrijblijvend.

Stap 3

Sanitaire Toestellen

Na uw akkoord met onze offerte, maakt u uw keuze voor zowel sanitaire toestellen als vloeren en wandtegels bij één van onze vaste partners. Wij zullen u graag begeleiden bij uw materiaalkeuze. U kiest dus zelf op maat van uw wensen en budget!

Stap 4

Opmeting

Na uw definitieve keuzes komt onze architect uw badkamer in detail opmeten. Alle gemaakte afspraken en keuzes worden in een orderbevestiging gegoten en er wordt een definitief plan opgemaakt. Nieuwbad regelt verder alles en is uw enige aanspreekpunt voor uw totale badkamerproject.

Stap 5

Startdatum

Na uw akkoord van de orderbevestiging en het plan wordt er een definitieve startdatum bevestigd. Door onze nauwkeurige voorbereiding en planning kunnen de werken mekaar naadloos opvolgen. Goede afspraken maken goede vrienden.

Stap 6

Werken

Op een 10-tal werkdagen wordt uw oude badkamer omgetoverd tot uw droombadkamer. De badkamer wordt volledig uitgebroken (bestaande sanitaire toestellen, tegels, bepleistering, vloer, chape). Alle leidingen (elektriciteit, aan-en afvoerleidingen), bepleistering en chape worden eveneens integraal vernieuwd. Muren bijplaatsen of een nieuw verlaagd plafond vormen geen enkel probleem. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. De werken van onze ervaren vakmensen worden bovendien permanent opgevolgd door de zaakvoerders van Nieuwbad, teneinde topkwaliteit te kunnen garanderen.

Stap 7

Schoonmaak

Zodra de werken gedaan zijn, komt een schoonmaakteam alles opblinken.

Stap 8

Genieten

U kan zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer !

Wij zorgen voor inspiratie, advies en een kwaliteitsvolle uitvoering !

NIEUWBAD staat voor renovatie zonder stress, van start tot finish.