Badkamerspecialist Antwerpen

Uw professionele badkamerrenovatie met Nieuwbad?

Droomt u van een nieuwe badkamer?

Op zoek naar een badkamerspecialist in Antwerpen?

Raakt u een beetje uitgekeken op uw oude badkamer? En bent u op zoek naar een badkamer specialist in Antwerpen? Ontdek dan Nieuwbad! Wij renoveren gemiddeld elke week een badkamer in regio Antwerpen en dit al meer dan vijftien jaar!

Wat doen we?

Het afbreken van de bestaande badkamer
Het plaatsen van nieuwe leidingen (sanitair en cv)
Het schrijnwerk of metselwerk
De bezettingswerken
De chapewerken
Vloeren en wandtegels
Het plaatsen van een nieuw (verlaagd) plafond
Het plaatsen van badkamermeubels
Het plaatsen van sanitaire toestellen
Het schilderwerk
Het schoonmaken van uw badkamer
De badkamer verlichting en de elektriciteitswerken

Wij plannen en volgen de werkzaamheden bovendien nauwkeurig op, waardoor u maar één aanspreekpunt meer heeft voor uw totaalproject!

Uw nieuwe badkamer in 10 dagen!

Bij het renoveren van de badkamer gaat u best niet over één nacht ijs. Het is immers de bedoeling dat u na de badkamerrenovatie zo’n 10 tot 15 jaar niets meer moet veranderen. Bovendien kunnen de kosten flink oplopen als u niet oplet. Daarom gaan wij stapsgewijs te werk.

Stap 1

Afspraak

U neemt contact op met ons om uw badkamer te renoveren. Eén van onze badkamerconsultants komt bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken. U hoeft zich dus niet te verplaatsen!

Stap 2

Offerte

Twee weken later ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Een definitieve keuze van toestellen en tegels is er nog niet gemaakt. In de offerte voorzien we gemiddelde prijzen van toestellen, wandtegels en vloertegels. Zo hebt u al een concreet idee van het budget.

Stap 3

Sanitaire Toestellen

Zodra u akkoord gaat met onze offerte, kiest u bij onze vaste partners welke sanitaire toestellen, vloeren en wandtegels u in uw nieuwe badkamer wilt. Wij begeleiden u uiteraard graag hierbij.

Stap 4

Opmeting

Na uw definitieve keuzes komt onze architect uw badkamer in detail opmeten. We gieten alle afspraken en keuzes in een orderbevestiging en we maken een definitief plan op. Nieuwbad regelt verder alles en is voortaan uw enige aanspreekpunt voor uw totale badkamerproject.

Stap 5

Startdatum

Na uw akkoord van de orderbevestiging en het plan bevestigen we de definitieve startdatum. Door onze nauwkeurige voorbereiding en planning kunnen de werken elkaar naadloos opvolgen.

Stap 6

Werken

Het moment van de badkamerrenovatie is aangebroken. Op een 10-tal werkdagen toveren wij uw oude badkamer om tot uw droombadkamer. Bovendien volgen wij permanent de werken van onze ervaren vakmensen op zodat wij u topkwaliteit kunnen leveren.

Stap 7

Schoonmaak

Zodra de werken zijn afgerond, komt ons schoonmaakteam langs om uw nieuwe badkamer een grondige poetsbeurt te geven.

Stap 8

Genieten

Het enige wat u dan nog hoeft te doen is zorgeloos genieten en wegdromen in uw nieuwe badkamer.

Wat kunt u van ons verwachten?

Al meer dan 15 jaar renoveren wij elke week gemiddeld één badkamer in Antwerpen! Had u graag geweten wat u kunt verwachten van ons? Laat u dan inspireren door enkele voorbeelden van onze recente projecten.

Tijdloze elegantie in Boom

Bij deze badkamer is er werkelijk sprake van een metamorfose. De oude badkamer was helemaal uitgeleefd en gedateerd. De nieuwe badkamer werd smaakvol ingericht met kwalitatieve materialen.

Het resultaat is een heel knappe, moderne badkamer met een inloopdouche (scherm met discretie-zone), een ruim lavabomeubel met leuke verlichting en twee kolomkasten en een eigentijds hangtoilet. De karaktervolle tegels contrasteren mooi met het tijdloze witte meubilair!

 

Meer over deze badkamerrenovatie

Een kleine, maar karaktervolle badkamer in Mechelen

Een relatief kleine ruimte herschiepen wij in een lichte badkamer met invallend daglicht via een velux. Voor de schuine wand vonden wij de perfecte combinatie tussen een lavabomeubel en een spiegelkast.

Daarnaast kozen de klanten voor een eigentijdse en praktische inloopdouche. Om het comfort van de eigenaars te verhogen besloten wij het toilet te verplaatsen. Dit alles resulteerde in een kleine, maar toch karaktervolle badkamer met optimaal gebruikscomfort!

 

Meer over deze badkamerrenovatie

Kleine aEen lichte en sobere, maar klassevolle badkamer in Ranst

Deze klanten hebben oog voor detail en kozen voor de inrichting van hun ruime badkamer voor klassematerialen. De ruime inloopdouche (180 cm) werd hier afgewerkt met prachtig Vola-kraanwerk en een Vola-douchebuis.

Daarnaast kozen ze voor een modern hangtoilet en een ruim lavabomeubel met spiegelkast met ledverlichting en indirecte verlichting onderaan. Het resultaat? Een lichte, sobere, maar toch klassevolle badkamer!

 

Meer over deze badkamerrenovatie

Wij zorgen voor inspiratie, advies en een kwaliteitsvolle uitvoering !

NIEUWBAD staat voor renovatie zonder stress, van start tot finish.

Een nieuwe badkamer in 10 dagen met 10 jaar garantie op werken en waterdichtheid.

WIJ ZORGEN PERSOONLIJK DAT DE RENOVATIE LOOPT VOLGENS PLAN