Een renovatie van uw badkamer met Nieuwbad!

Raakt u een uitgekeken op uw badkamer?

Waarom zou u uw badkamer renoveren?

Steek uw badkamer in een nieuw kleedje!

Raakt u een beetje uitgekeken op uw badkamer? Of heeft u net uw droomhuis op de kop getikt, maar is de badkamer aan vernieuwing toe? Of misschien wilt u uw woning verkopen en betekent een nieuwe badkamer een meerwaarde? Dan is het hoog tijd geworden om uw badkamer in een nieuw kleedje te stoppen!

U spendeert maar liefst gemiddeld 5 jaar van uw leven in de badkamer, dan moet die gewoonweg perfect zijn…Maar er zijn nog talloze andere redenen om uw badkamer te renoveren. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • U wordt een dagje ouder en u wilt een inloopdouche in plaats van een bad U heeft nu alleen een douche en u wilt liever een ruim bad voor uw kinderen of kleinkinderen…
  • U heeft uw woning gerenoveerd en de badkamer is het laatste wat nu nog moet gebeuren…
  • U wilt eindelijk een badkamer waarvan u ten volle van kunt genieten, elke dag opnieuw. Een snelle douche, een uitgebreide relaxsessie in bad na een intensieve werkdag, een snelle blik in de spiegel voor u de deur uitgaat, plezier met de badeendjes tijdens het avondritueel met uw kinderen. Dat alles wordt stukken leuker in een gerenoveerde, frisse en sprankelende badkamer!

Opportuniteiten bij de renovatie van uw badkamer

Heeft u er bij de renovatie van uw badkamer al eens aan gedacht om ook werk te maken van volgende zaken:

  • Die ene muur uit te breken zodat uw badkamer ruimer wordt?
  • Niet één maar twee lavabos te plaatsen?
  • Een ruimere douche te plaatsen zodat u met de hele familie kunt douchen?
  • Uw klassieke toilet te vervangen door een eigentijdse hang-wc?

Laat uw verbeelding de vrije loop en wij maken uw dromen waar met respect voor uw persoonlijke stijl en budget.

Een volledige renovatie van uw badkamer: stappenplan

Bij het renoveren van de badkamer gaat u best niet over één nacht ijs. Het is immers de bedoeling dat u na de renovatie zo’n 10 tot 15 jaar niets meer moet veranderen. Bovendien kunnen de kosten flink oplopen als u niet oplet. Daarom gaan wij stapsgewijs te werk.

Omdat wij samenwerken met ervaren vakmensen, kunnen wij bovendien alle werken van A tot Z voor onze rekening nemen. Wij plannen en volgen de werkzaamheden nauwkeurig op, waardoor u maar één aanspreekpunt meer heeft voor uw totaalproject.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Afspraak

U neemt contact op met ons om uw badkamer te renoveren. Eén van onze badkamerconsultants komt bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken. U hoeft zich dus niet te verplaatsen!

Stap 2

Offerte

Twee weken later ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Een definitieve keuze van toestellen en tegels is er nog niet gemaakt. In de offerte voorzien we gemiddelde prijzen van toestellen, wandtegels en vloertegels. Zo hebt u al een concreet idee van het budget.

Stap 3

Sanitaire Toestellen

Zodra u akkoord gaat met onze offerte, kiest u bij onze vaste partners welke sanitaire toestellen, vloeren en wandtegels u in uw nieuwe badkamer wilt. Wij begeleiden u uiteraard graag hierbij.

Stap 4

Opmeting

Na uw definitieve keuzes komt onze architect uw badkamer in detail opmeten. We gieten alle afspraken en keuzes in een orderbevestiging en we maken een definitief plan op. Nieuwbad regelt verder alles en is voortaan uw enige aanspreekpunt voor uw totale badkamerproject.

Stap 5

Startdatum

Na uw akkoord van de orderbevestiging en het plan bevestigen we de definitieve startdatum. Door onze nauwkeurige voorbereiding en planning kunnen de werken elkaar naadloos opvolgen.

Stap 6

Werken

Het moment van de badkamerrenovatie is aangebroken. Op een 10-tal werkdagen toveren wij uw oude badkamer om tot uw droombadkamer. Bovendien volgen wij permanent de werken van onze ervaren vakmensen op zodat wij u topkwaliteit kunnen leveren.

Stap 7

Schoonmaak

Zodra de werken zijn afgerond, komt ons schoonmaakteam langs om uw nieuwe badkamer een grondige poetsbeurt te geven.

Stap 8

Genieten

Het enige wat u dan nog hoeft te doen is zorgeloos genieten en wegdromen in uw nieuwe badkamer.

Inspiratie nodig?

Al meer dan 15 jaar renoveren wij elke week gemiddeld één badkamer! Had u graag wat inspiratie opgedaan? 

Bekijk dan zeker enkele voorbeelden van onze recente projecten.

Badkamerrenovatie in Ekeren

Deze badkamer is echt compleet mee met de tijd! De klanten kozen hier voor inbouwkraanwerk van Hansgrohe, dé pionier in de sanitairbranche voor zowel douches als voor kraanwerk in de badkamer en keuken.

De tijdloze wand- en vloertegels van Mirage Norr Vitt en Norr Svart geven de badkamer een frisse en eigentijdse look.

 

Meer over deze badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie in Mortsel

Deze ruime badkamer die toch klein en donker leek hebben wij omgetoverd tot een oase van rust en sereniteit. Exclusief Vola-kraanwerk komt optimaal tot zijn recht op het schitterende Carrara marmer! Of hoe minder ook meer kan zijn…

 

Meer over deze badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie in Boom

Bij deze badkamer is er werkelijk sprake van een metamorfose. De oude badkamer was helemaal afgeleefd en gedateerd. De nieuwe badkamer werd smaakvol ingericht met kwalitatieve materialen.

Het resultaat is een heel knappe, moderne badkamer met een inloopdouche (scherm met discretie-zone), een ruim lavabomeubel met leuke verlichting en twee kolomkasten en een eigentijdse hang-wc. De karaktervolle tegels contrasteren mooi met het tijdloze witte meubilair!

 

Meer over deze badkamerrenovatie

Wij zorgen voor inspiratie, advies en een kwaliteitsvolle uitvoering !

NIEUWBAD staat voor renovatie zonder stress, van start tot finish.

Een nieuwe badkamer in 10 dagen met 10 jaar garantie op werken en waterdichtheid.

WIJ ZORGEN PERSOONLIJK DAT DE RENOVATIE LOOPT VOLGENS PLAN