Badkamer specialist

Doe beroep op een badkamerspecialist

Waarom een beroep doen op een badkamer specialist?

U heeft beslist om uw oude badkamer een boost te geven? Dan heeft u twee mogelijkheden: ofwel steekt u zelf de handen uit de mouwen ofwel laat u de renovatie over aan een badkamer specialist.

Wanneer u met een specialist in zee gaat, dan kunt u rekenen op volgende voordelen.

  • Als het snel moet gaan, dan is het altijd een goed idee om beroep te doen op een badkamer specialist. Een vakman weet immers van wanten. Hij heeft alle handelingen en stappen al ontelbare keren eerder gedaan en werkt dus veel sneller en efficiënter dan u als onervaren klusser.

  • Een badkamer specialist heeft veel contacten. En dat kan al eens handig zijn bij een badkamerrenovatie. Van loodgieters tot elektriciens en schilders: u geniet mee van zijn grote professionele netwerk van goede en betaalbare werkkrachten.

  • Door zijn jarenlange ervaring kent een badkamer specialist de kwaliteiten en zwakheden van veel fabrikanten. De ideale persoon dus om u te adviseren aan de hand van uw prioriteitenlijstje. Mogelijk werkt hij ook al lang samen met bepaalde leveranciers, wat u bij de bestelling van materialen een korting op kan leveren.

  • Heeft u weinig of geen kluservaring, dan ben u volledig aangewezen op de expertise van een vakman. Dat is een enorm voordeel. Ga wel altijd even zijn referenties na!

  • Sommige fabrikanten bieden u een verlaagd btw-tarief als u met een erkend installateur renoveert: 6 % in plaats van 21%.

  • Een badkamer specialist levert professioneel advies en denkt met u mee over hoe uw wensen technisch uitgevoerd kunnen worden. Hij zorgt er ook voor dat u op technisch en budgettair vlak nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

  • Vanaf het allereerste moment heeft u één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Dat werkt niet alleen snel en efficiënt, maar ook nog eens erg prettig.

  • U ontvangt een kwaliteitsgarantie op materialen en arbeid.

 • U kunt rekenen op een betrouwbare service na de oplevering.

Welke risico’s of nadelen zijn er als u zelf de handen uit de mouwen steekt?

U heeft beslist om zelf de handen uit de mouwen te steken? Hou dan zeker rekening met volgende risicos en nadelen.

Onderschat de 'verborgen' werken niet: het slopen, het afvoeren van puin en ga zo maar door. Het verwijderen van een badkamer is namelijk zwaar werk en kan ook bestaan uit loodgieterswerk en de aanleg of aanpassing van elektriciteit. Aangezien dit geen eenvoudige klus is en het de nodige risico's inhoudt, kunt u dit werk beter aan een vakman uitbesteden.

Hou ook rekening met verborgen kosten. Bij een vakman weet u nog voor de aanvang van de werken precies hoeveel de badkamerrenovatie u gaat kosten. Dit zorgt ervoor dat u voor geen onaangename verrassingen op budgettair vlak komt te staan.

Een badkamer zelf renoveren kost u enorm veel tijd en brengt veel overlast met zich mee en dat komt de relatie met uw familie zeker niet ten goede.

U betaalt geen werkuren als u zelf aan de slag gaat, maar u moet wel al het nodige gereedschap huren of kopen. En ook dat is geen goedkope zaak.

U moet zelf op zoek gaan naar leveranciers en fabrikanten van materialen. Dat is enorm tijdrovend.

Bovendien kunt u niet altijd rekenen op een korting, omdat u maar een kleine afnemer bent.

Badkamerrenovatie in Mortsel

Deze ruime badkamer die toch klein en donker leek hebben wij omgetoverd tot een oase van rust en sereniteit. Exclusief Vola-kraanwerk komt optimaal tot zijn recht op het schitterende Carrara marmer! Of hoe minder ook meer kan zijn…

 

Meer over deze badkamerrenovatie

Geen verplaatsing naar een winkel en geen raming waar u zich met een voorschot reeds aan moet binden!

Wij komen ter plaatse uw offerte op maat opmaken!

Hoe herkent u een goede badkamer specialist?

Wanneer u voor uw badkamerrenovatie beslist om samen te werken met een badkamer specialist, let dan zeker op volgende zaken en vergroot zo de kans op vakwerk.

Offerte

Een badkamer specialist levert een gedetailleerde offerte waarin alle werkzaamheden zijn weergegeven en neemt alle tijd om de offerte met u door te nemen.

Bovendien helpt hij u om kosten te besparen. Geef aan dat u eventueel zelf ook bepaalde werkzaamheden wilt verrichten en de vakman vertelt u wat hij precies van u verwacht.

 

Helderheid

Een badkamer specialist geeft duidelijk aan welke werkzaamheden verricht moeten zijn voordat hij aan de slag kan (bijvoorbeeld dat alle elektra en waterleidingen gelegd moeten zijn), zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Daarnaast maakt hij heldere afspraken met u over de afvoer van restmateriaal.

Advies

Een badkamer specialist denkt breder. Hij adviseert dus niet alleen over wat u hem gevraagd heeft, maar denkt ook mee over onderhoud, afwerking en thema’s als brandwerendheid.

Een specialist denkt met u mee, adviseert, maar raadt ook af wanneer u iets onverstandigs voorstelt.

Hij vraagt ook naar uw familiesituatie: heeft u bijvoorbeeld huisdieren of (kleine) kinderen?

Kwaliteit

Een badkamer specialist probeert niet sneller dan verstandig is zijn werk op te leveren. Vakmanschap en kwaliteit nemen immers tijd in beslag.

Een vakman kan ook monsters laten zien van de materialen die u overweegt of biedt aan u een van zijn referentieprojecten te bekijken zodat u de kwaliteit van zijn werk met eigen ogen kunt zien.

Kortom: een badkamer specialist staat voor kwaliteit, denkt met u mee en durft vakwerk te garanderen!

Wij zorgen voor inspiratie, advies en een kwaliteitsvolle uitvoering !

NIEUWBAD staat voor renovatie zonder stress, van start tot finish.

Een nieuwe badkamer in 10 dagen met 10 jaar garantie op werken en waterdichtheid.

WIJ ZORGEN PERSOONLIJK DAT DE RENOVATIE LOOPT VOLGENS PLAN