Van ruwbouw tot afwerking,
zonder zorgen en verrassingen

Kleine en grote verbouwingen

Wij verzorgen alle facetten van uw renovatie in de ruimste zin. Wij voeren alle werken van A tot Z uit met ervaren vakmensen, waarbij de uitvoering nauwkeurig wordt gepland en opgevolgd. Wij leveren maatwerk, en dit met passie voor het vak en tegen een correcte prijs. 

U mag rekenen op een uitstekende service en coördinatie met één aanspreekpunt, kortom:

NIEUWBAD = UW TOTAALPARTNER!

Van ruwbouw tot afwerking, zonder zorgen en verrassingen

Of u nu gaat voor een gedeeltelijke renovatie, een complete make-over of het plaatsen van nieuwe bijgebouwen: Nieuwbad weet u perfect bij te staan, met raad en daad. Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen wanneer u binnenkort gaat bouwen of verbouwen.

Betrouwbaar vakmanschap

Uw huis verbouwen? Wij staan u bij om de verbouwing tot een goed einde te brengen. Van ruwbouw tot een volledige afwerking.

Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in renovatie en nieuwbouw, en met een specialisatie in de renovatie van badkamers.

Onze garanties

1 AANSPREEKPUNT

Eén aanspreekpunt voor de volledige opvolging van uw werken: de zaakvoerders! Zij volgen op de werkvloer dagelijks uw project op en wonen alle werfvergaderingen bij.

KWALITEIT

Wij beloven u een renovatie met oog voor detail en kwaliteit. Wij zorgen voor een kwaliteitsvolle plaatsing én materialen.

GEEN ZORGEN

Een volledige renovatie van A tot Z zonder zorgen! Een vlot verloop voor, tijdens en na de werken.

STRIKTE PLANNING

Een renovatie vraag een grondige planning en voorbereiding. De zaakvoerders volgen het project en de planning strikt op teneinde u een minimum aan hinder én maximum aan kwaliteit te geven.

Onze score

5/5 10 reviews

Onze score

4,9/5 9 reviews

volg ons:

of