Een badkamerrenovatie zonder zorgen
regio Antwerpen

Onze score

Genieten van een zorgeloze badkamerrenovatie

Herkent u dat gevoel? Dat u uw badkamer binnenstapt en u direct geconfronteerd wordt met de gebreken of de verouderde stijl in plaats van te kunnen ontspannen. Dan is het tijd voor een badkamerrenovatie. Zodat u de ochtend kan starten en de dag kan eindigen in een piekfijne badkamer die echt bij u past. Zoekt u een badkamerinstallateur in de regio Antwerpen? Dan bent u bij Nieuwbad aan het juiste adres.

Bij Nieuwbad geloven we in de A tot Z aanpak voor onze klanten. Dat is van ‘Hallo’ tot ‘Geniet ervan’, van dag 1 tot dag 10, van Antwerpen tot Mechelen, van begin tot einde kunnen rekenen op onze expertise. Wij regelen alles en zijn dan ook het enige aanspreekpunt dat u nodig heeft in het hele proces.

Uw badkamerrenovatie
regio Antwerpen

Wij verzorgen alle facetten van uw badkamer in de ruimste zin. Wij voeren alle werken van A tot Z uit met ervaren vakmensen, waarbij de uitvoering nauwkeurig wordt gepland en opgevolgd. Wij leveren maatwerk, en dit met passie voor het vak en tegen een correcte prijs.

U mag rekenen op een uitstekende service en coördinatie met één aanspreekpunt.

Een nieuwe badkamer in 10 dagen met 10 jaar garantie op werken en waterdichtheid

Wij voeren alle werken in eigen beheer uit, zoals o.m. de afbraakwerken, electriciteitswerken, sanitaire installaties, zorgvuldige afwerking met tegel- en schilderwerken, enz… Nieuwbad is uw all-in-one partner voor uw renovaties. Verder kan u op ons rekenen voor al uw maatwerk, zodat uw meubels naadloos verwerkt kunnen worden.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

01

Afspraak

We komen langs bij u ter plaatse voor een eerste afspraak. Zo weten we meteen wat de situatie is en welke mogelijkheden er zijn.

02

Gratis offerte

Binnen de week ontvangt u van ons een voorlopige offerte met een vaste prijs voor de besproken werken. Voor de toestellen, wandtegels en vloertegels voorzien we een realistisch budget. Zo hebt u al een concreet idee van het totaalbudget. Deze offerte is gratis en vrijblijvend. Een definitieve keuze van toestellen en tegels is er op dat moment nog niet gemaakt.

03

Sanitaire toestellen

Samen hakken we knopen door i.v.m. sanitaire toestellen, vloer – en wandtegels bij één van onze partners.
04

Opmeting

Na uw definitieve keuzes komt onze architect uw badkamer in detail opmeten en wordt er een definitief plan opgemaakt. Alle gemaakte afspraken en keuzes worden dan in een orderbevestiging gegoten. Nieuwbad regelt verder alles en is uw enige aanspreekpunt voor uw totale badkamerproject.

05

Startdatum

Zet de Champagne al maar koud, want we prikken samen een startdatum.

06

Werken

Op een 10-tal werkdagen wordt uw oude badkamer volledig omgetoverd tot uw droombadkamer. De badkamer wordt volledig uitgebroken en alles wordt integraal vernieuwd. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden binnen dezelfde termijn. De werken van onze ervaren vakmensen worden bovendien permanent opgevolgd door de zaakvoerders van Nieuwbad, teneinde topkwaliteit te kunnen garanderen.

07

Schoonmaak

Goede gasten laten hun bestemming proper achter. Wij dus ook. Ons schoonmaakteam komt alles nog eens goed opblinken.

08

Genieten

U kan zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer !

02

Gratis offerte

U ontvangt binnen de week al een vrijblijvende offerte.

04

Opmeting

Dan wordt het echt concreet. De keuzes zijn gemaakt, dus komt onze architect uw badkamer te Antwerpen in detail opmeten voor het definitieve plan van aanpak.

06

Werken

De effectieve werken gaan van start en ongeveer 10 werkdagen later kunt u genieten van een spiksplinternieuwe badkamer.

08

Genieten te Antwerpen

U kan zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer !

Hoeveel kost een badkamerrenovatie in regio Antwerpen

Uw badkamer willen renoveren is één ding, maar bent u er ook financieel klaar voor?

Onze klantentevredenheid hangt sterk samen met onze eerlijke prijzen en de heldere communicatie daarrond. Daarom krijgt u vooraf altijd een vrijblijvende en gedetailleerde offerte. Wil u nu al een eigen schatting kunnen maken van de prijs?

Dan vindt u hier al onze informatie terug over prijsberekening.

Reken voor een badkamerrenovatie altijd op een bedrag tussen €15.000 en €25.000.

Onze klantenverhalen regio Antwerpen

FAMILIE VERSWIJVEL - ST-KATELIJNE-WAVER

“Alles wat in de offerte zat was heel correct en met degelijke materialen. Iedere dag bij de start van de werken waren zowel Paul en Mark aanwezig om nog eens alles te overlopen. Alles was perfect: levering, materialen, werken, de werkmannen, … Alle afspraken werden nagekomen en ik zou Nieuwbad aan iedereen aanraden!”

FAMILIE De Block - SCHOTEN

“Alles is verlopen zoals afgesproken, zonder verrassingen achteraf. Ik raad Nieuwbad aan omdat ze correct te werk gaan en alles vlot verliep.”

FAMILIE Van Den Bulck - DEURNE

“Duidelijke antwoorden, heel professioneel en veel passie! Alles was heel duidelijk afgesproken, ze gingen mee keuzes maken en gaven goede tips. De werkmannen waren twee bekwame stielmannen waar je op kon rekenen, echt top! We zijn heel erg tevreden.”

Previous
Next

Kostprijs badkamerrenovatie
regio Antwerpen

Uw badkamer willen renoveren is één ding, maar bent u er ook financieel klaar voor? Onze klantentevredenheid hangt sterk samen met onze eerlijke prijzen en de heldere communicatie daarrond. Daarom krijgt u vooraf altijd een vrijblijvende en gedetailleerde offerte. Wil u nu al een eigen schatting kunnen maken van de prijs? Dan vindt u hier al onze informatie terug over prijsberekening. Reken voor een badkamerrenovatie altijd op een bedrag tussen €15.000 en €25.000.

Klaar voor de eerste stap in uw nieuwe badkamer?

Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan en dan komen we binnenkort langs regio Antwerpen.

Onze offerte bestaat uit 3 delen:

werken:
inclusief de plaatsing van de materialen.

budget tegels:
hiervoor voorzien we een budget van €65/m².

budget sanitair:
hiervoor krijgt u van ons een persoonlijke offerte.

Download onze inspiratiegids
en start met dromen

Een oude badkamer vernieuwen? Maak uw dromen waar met respect voor uw budget. Laat u inspireren bij uw badkamerrenovatie door deze gids!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek onze badkamerrenovaties

Wij renoveren elke week gemiddeld twee badkamers

Badkamerrenovatie te Antwerpen

Professionele badkamerrenovaties regio Antwerpen

Droomt u ook van een nieuwe badkamer?

Heeft u net uw droomhuis op de kop getikt, maar is de badkamer aan vernieuwing toe? Geniet u niet langer van uw badkamer, omdat ze ouderwets en onpraktisch is geworden? Een renovatie van uw badkamer dringt zich dus op. Woont u bovendien in de provincie Antwerpen? Dan bent u bij  Nieuwbad  aan het goede adres!

U spendeert een groot deel van uw dag – én uw leven – in uw badkamer. Een snelle douche voor of na het werk, een uitgebreide relaxsessie in het bad – compleet met kaarsjes, een snelle glimps in de spiegel voor u de deur uitgaat, plezier met de badeendjes tijdens  het avondritueel met uw kinderen. Dat alles wordt stukken leuker in een gerenoveerde, frisse en sprankelende badkamer!

Badkamer, keuken, een verdieping
of een volledige woning renoveren?

Complete badkamerrenovaties te Antwerpen

Voor badkamerrenovaties in de provincie Antwerpen kunt u terecht bij Nieuwbad. Als expert in badkamerrenovaties voert Nieuwbad alle werken van A tot Z uit, mét ervaren vakmensen. Nieuwbad staat in voor een kwaliteitsvolle renovatie en een totaalservice.

Nieuwbad richt zich op alle facetten van een badkamerrenovatie:

 • Afbraakwerken
 • Elektriciteitswerken
 • Sanitaire installaties
 • Zorgvuldige en nauwkeurige afwerking (tegel- en schilderwerken)

Nieuwbad is simpelweg uw totaalpartner voor een complete badkamerrenovatie!

Waarom kiezen voor Nieuwbad?

Nieuwbad helpt u op weg

Bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken. De keuze is groot: de sanitaire toestellen zijn één ding, maar heeft u ook al nagedacht over de vloer-, wand- en plafondafwerking? Wand- en vloertegels of toch maar waterbestendige verf en laminaat? Inloopdouche of douchecabine? Is er wel plaats voor zowel een toilet als een bad?

Die keuzes kunnen overweldigend zijn, maar niet met Nieuwbad. In Antwerpen vindt u deze specialist in badkamerrenovaties, die u maar al te graag op weg helpt.

Bekijk hier een aantal realisaties, zoals deze  badkamerrenovatie te Schoten of deze compleet vernieuwde badkamer in Antwerpen.

 • U krijgt tien jaar garantie op uw gerenoveerde badkamer.
 • Uw badkamer wordt compleet aangepakt in een tiental werkdagen.
 • Nieuwbad staat in voor het totaalpakket: van afbraak tot de eerste schoonmaakbeurt van uw nieuwe badkamer.
 • Persoonlijke begeleiding tijdens het hele proces.
 • Nieuwbad gaat voor duidelijke afspraken, een strakke planning en een spectaculair resultaat!


Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Kijk even mee naar deze  realisaties van Nieuwbad. Zelfs de kleinste ruimtes hebben potentieel om een droombadkamer te worden. Nieuwbad levert wekelijks een van deze fris gerenoveerde badkamers op.

Contacteer ons  voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak met plaatsbezoek en prijsofferte!
Bent u al overtuigd?  Begin hier aan uw badkamerrenovatie, van start tot finish.

Download onze inspiratiegids
en start met dromen

Een oude badkamer vernieuwen? Maak uw dromen waar met respect voor uw budget. Laat u inspireren bij uw badkamerrenovatie door deze gids!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.