Uw woning totaalrenovatie
regio Retie

Onze score Nieuwbad totaalrenovatie klantentevredenheid

Genieten van een zorgeloze totaalrenovatie

Dat begrijpen we volledig. Soms is het simpelweg tijd voor iets nieuws. En waarom een andere woning zoeken als u deze kan omtoveren tot uw droomhuis?

Voor een totaalrenovatie totaalrenovatie in Retie moet u niet verder zoeken, Nieuwbad staat nu al voor u klaar.  

over-nieuwbad lavabo met zwart kraanwerk

De voordelen van een renovatiebedrijf regio Retie

Renoveren, dat doet u (best) niet alleen. Wat start als een droomproject wordt al snel een stresserende nachtmerrie als u zich niet omringt met de juiste mensen tijdens uw renovatiewerken. 

De kostprijs van een aannemer voor uw renovatie zoals Nieuwbad zit dan ook niet enkel in vakmanschap, maar ook in uw zorgeloosheid, rust en het vertrouwen dat u een totaalpartner aan uw zijde hebt.

 

Waarom totaal renoveren ?

Bouwen aan uw droomhuis zonder te bouwen aan een nieuw huis, dat is renoveren. Kleine of grote ingrepen die een wereld van verschil maken, kunnen van uw huis een thuis maken.

Of het nu gaat over een nieuwe keuken of een hele verdieping. Een totaalrenovatie brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Zo bent u vrij om volledig voor een toplocatie te kiezen en om binnen uw eigen budget elk detail van uw woning zelf in te vullen. 

Ook kan u de isolatiewaarde – en bijgevolg de algemene waarde van uw woning – aanzienlijk doen stijgen met kleine ingrepen. Klaar voor een totaalrenovatie? Nieuwbad brengt vakmanschap, expertise en passie mee naar de werf!

NIEUWBAD = UW TOTAALPARTNER!

totaalrenovatie - kleine en grote verbouwingen

Uw woning laten renoveren regio Retie

Renoveren geeft u de touwtjes in handen. Hoe ver u erin wil gaan, welk budget u ervoor wil vrijmaken en welke ruimtes voor u prioritair zijn, kiest u volledig zelf. Dus wat is er allemaal mogelijk? Neem gerust contact met ons op of kom hier meer te weten over ons totaalaanbod.

Kies Nieuwbad als uw
totaalrenovatie aannemer

We zeiden het eerder al: Nieuwbad staat nu al voor u klaar in Retie. Wij geloven namelijk in een A tot Z aanpak voor onze klanten. Zo kan u zelfs tijdens de totaalrenovatie van uw woning iedere nacht met een gerust hart gaan slapen. Want Nieuwbad is het enige aanspreekpunt dat u nodig heeft voor de coördinatie, planning en uitvoering van al uw werken.

U hoeft ons daarvoor niet op ons woord te geloven. Luister gerust naar de vele klanten in die we al geholpen hebben met ons betrouwbaar vakmanschap of bekijk zelf onze realisaties in Retie.

Klaar voor de eerste stap richting uw nieuwe woning?

Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan en wie weet komen we binnenkort langs Retie.

Onze klantenverhalen regio Retie

FAMILIE VERSWIJVEL - ST-KATELIJNE-WAVER

“Alles wat in de offerte zat was heel correct en met degelijke materialen. Iedere dag bij de start van de werken waren zowel Paul en Mark aanwezig om nog eens alles te overlopen. Alles was perfect: levering, materialen, werken, de werkmannen, … Alle afspraken werden nagekomen en ik zou Nieuwbad aan iedereen aanraden!”

FAMILIE De Block - SCHOTEN

“Alles is verlopen zoals afgesproken, zonder verrassingen achteraf. Ik raad Nieuwbad aan omdat ze correct te werk gaan en alles vlot verliep.”

FAMILIE Van Den Bulck - DEURNE

“Duidelijke antwoorden, heel professioneel en veel passie! Alles was heel duidelijk afgesproken, ze gingen mee keuzes maken en gaven goede tips. De werkmannen waren twee bekwame stielmannen waar je op kon rekenen, echt top! We zijn heel erg tevreden.”

Previous slide
Next slide